exposicio a Si Vens Cafe, a Ciutadella el mes de maig de 2009

Vos faig saber que el mes de Maig del 2009 vaig una mostra al local Si Vens Café, que está al costat del moli a l”entrada a Ciutadella, a la plaça de les palmeras, aquest local el regente en Vicent Fontestat, del grup musical Ja Tho Diré, el titul de la exposició es Si Vens a Moldre, el cual fa referencia a la manera de pintar meva en cuant a la experimentació dels materials, amb base acrilica, i la tecnica emprada, el tamany de les obres sera petit damunt suport de fusta-contraxapat i tela, els temes son simples, del nostra entorn, la meva intencio es fer amb l”excusa de un tema mes aviat corrent, transformar-lo amb poesia, vos esperam. Gerard Febrer, gerart.es

Kommentieren

Sie müssen angemeldet sein, um kommentieren zu können.